مینی دامپر
مینی دامپر یکی از ماشین آلات پر کاربرد و ضروری برای صنایع مختلف به شمار می رود. عرضه ی این محصول به بازار ایران با استقبال خوبی مواجه شده است و هر روزه بر میزان تقاضای آن افزوده می شود. چراکه این دستگاه با وجود ابعاد کوچکش، کاربردهای فراوانی دارد و تنوع تجهیزات و قطعات جانبی آن، میزان تقاضای محصول را دوچندان نموده است.
رایج ترین نامهای مینی دامپر
شاید برای شما نیز جالب باشد که دستگاه موردنظر با بیش از یک اسم شناخته می شود. این نیز به جهت محبوبیت بالای آن در میان مردم و کاربردهای فراوان آن می باشد. از دیگر دلایل تنوع در نامگذاری، شباهت عملکردی دستگاه با سایر ماشین آلات صنعتی می باشد. در ادامه به ذکر رایج ترین نام های این دستگاه می پردازیم:
مینی لودر
لودرها ماشین آلاتی قدرتمند در صنعت راهسازی و ساختمان سازی می باشد. از این دستگاه برای جا به جایی مصالح ساختمانی استفاده می شود. مینی لودر نیز نمونه ای کوچک از دستگاه لودر می باشد که مشابه عملکرد لودر، بار را جا به جا می کند.
مینی دامپر
دامپرها ماشین آلاتی هستند بزرگ و قدرتمند برای جا به جایی انواع بار. این دستگاه نیز نمونه ای کوچک از دستگاه دامپر می باشد که می تواند انواع بار را به آسانی در مقیاسی کوچکتر جا به جا کند.
فرغون موتوری
این دستگاه از لحاظ شکل ظاهری شباهتهایی با فرغون دارد اما تفاوت های آن بسیار بیشتر از شباهت هایش می باشد. به هر جهت فرغونی که دستی نبوده و با نیروی محرکه موتور کار می کند دلیل نامگذاری فرغون موتوری بر روی این دستگاه است.
فرغون بنزینی
این فرغون نیازی به نیروی انسانی برای حرکت کردن ندارد و نیروی آن از طریق سوخت بنزین تامین می شود به همین جهت فرغون بنزینی نام گرفته است.
فرغون چهار چرخ
فرغون های قدیمی دارای دو چرخ بودند و این دستگاه به جهت اینکه دارای ۴ چرخ قدرتمند است به این فرغون چهار چرخ نام گرفته است.
برای دریافت ویدئوهای کارکرد دستگاه توسط مشتریان پیام بدهید 👈
نمونه ای کوچک اما قدرتمند
مینی دامپر ها نمونه ی کوچکی از دامپرها هستند که کارایی بالایی داشته و علاوه بر این از قیمت بسیار مناسبی نیز برخوردارند. افرادی که قدرت خرید دامپر یا لودر را ندارند می توانند با هزینه ای بسیار پایینتر، این دستگاه را تهیه نموده و از امکانات بی نظیر آن استفاده کنند.
دارای محبوبیتی بی نظیر در صنعت و کشاورزی
همانطور که گفته شد این دستگاه به جهت طراحی منحصر بفرد آن کاربردهای فراوانی دارد. امروزه از این دستگاه در انواع پروژه های عمرانی، راهسازی و شهرسازی، کشاورزی و دامداری، جنگلداری و… استفاده می شود.
انتخابی هوشمندانه “مینی دامپر همه کاره”
طراحی این دستگاه بر اساس آخرین استانداردهای روز دنیا و به همت متخصصین با تجربه صنعتگر طراحی و تولید شده است. از مشخصه های اصلی این دستگاه می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- بهره گیری از بهترین کیفیت مواد اولیه بکاررفته در فرآیند ساخت
- سازگاری با هرگونه شرایط سخت محیطی و انعطاف پذیر بالا در حرکت بر روی سطوح
- وجود تجهیزات و قطعات جانبی پرکاربرد
قطعات جانبی مینی دامپر حرفه ای
تولیدکنندگان با تجربه ی مینی دامپر در مراحل طراحی و تولید این دستگاه، مقدمات جانمایی برخی قطعات جانبی اما کاربردی را دیده اند. به همین جهت برای این دستگاه ۴ قطعه جانبی پرکاربرد به نام های زیر طراحی و روانه بازار شده است. با اتصال هریک از این قطعات به دستگاه کاربری جدیدی به دستگاه افزوده می شود.
کودروب یا برف روب
قطعه ای است که با بستن آن به مینی لودر به کودروب تبدیل می شود. این وسیله در دامداری ها و مرغداری ها بسیار کاربرد دارد و برای جمع آوری کود دام و طیور استفاده می شود. همچنین برای برف روبی نیز استفاده می شود.
شخم زن
با وصل کردن این قطعه، دستگاه به یک شخم زن حرفه ای تبدیل می شود. از شخم زن در زمین های کشاورزی استفاده می شود.
کفی حمل بار
یکی از مشکلاتی که در کارگاه های ساختمان سازی وجود دارد جابه جایی مصالح ساختمانی و به خصوص آجر می باشد. با قرارگیری کفی حمل بار در این دستگاه می توان تعداد زیادی آجر را روی یکدیگر چید و حمل کرد.
باگت حجیم
اگر در فعالیت شما نیز حمل بارهای حجیم و نسبتا سبک وزن دردسر ساز شده است بهترین راه حل استفاده از باگت حجیم است. باگت حجیم محفظه ای نسبتا بزرگ است که بر روی مینی لودر بسته می شود و بارهای حجیم را جابه جا می کند.
امکانات فنی و مکانیکی دستگاه
در این قسمت قصد داریم به برخی از مهمترین قابلیت های دستگاه بپردازیم. همانطور که می دانید دستگاه مجهز به موتور محرک است و در هنگام حرکت همچون یک ماشین عمل می کند. از این رو همانند یک خودرو دارای ۴ دنده جلو و ۱ دنده عقب است.
چهار چرخ تعبیه شده در مینی لودر به گونه ای است که عبور آن را از سطوح مختلف به راحتی امکان پذیر می سازد. محل قرارگیری مخزن بار نیز به شکلی است که وزن بار به طور یکسان روی چهار چرخ تقسیم می شود. حرکت بدون نیاز به نیروی انسانی، تنظیم جهت مسیر و سرعت حرکت به صورت اتوماتیک، ترمز دقیق و در لحظه و در نهایت تخلیه بار با وارد کردن حداقل نیرو. همه اینا به وسیله ی دستگاه مینی لودر حرفه ای به آسانی امکانپذیر است.
انواع ظرفیت های مینی دامپر ها
این دستگاه از نظر ابعاد و ظرفیت در مدلهای مختلفی طراحی و تولید شده است. مینی دامپر بر حسب ظرفیت به مینی دامپر ۲۵۰-۳۵۰-۴۰۰-۴۵۰ کیلوگرم دسته بندی می شوند.